REVALID KOMPLEKS ZA KOSU SA POBOLJŠANOM FORMULOM KOJA NEGUJE KOSU I NOKTE IZNUTRA

Ukoliko je lekar dijagnostikovao opadanje kose, suplementacija u formi kapsula može biti podrška prirodnom procesu smanjenja simptoma i ojačanja kose iznutra. Unapređena formula Revalid kompleksa za kosu sadrži vitamine B1, B6, D3, minerale poput cinka, bakra i gvožđa, biljne ekstrakte, kao i biotin koji neguje kosu.

Aktivni sastojci Revalid kompleksa za kosu, razvijeni u Švajcarskoj, stimulišu stvaranje keratina, fibroznog proteina koji je ključni sastojak naše kose. Ovaj kompleks pospešuje rast kose i poboljšava elastičnost zahvaljujući osnovnim hranljivim sastojcima.

 

ZAŠTO JE KERATIN TAKO VAŽAN?

90% sastava dlake čini keratin što ga čini esencijalnim za formiranje i rast kose. Ovaj fibrozni protein omogućava kosi da izdrži na visokim i niskim temperaturama i štiti je od sunčevih zraka. Keratin sadrži visok procenat amino kiselina- cistin i metionin- što ih čini neophodnim za zdravu kosu.

DETALJI VEZANI ZA FORMULACIJU

DL-metionin i L-cistin su klasifikovani kao amino kiseline i učestvuju u proizvodnji keratina. Vitamini B5, B1, B6 i B10 doprinose rastu kose od korena nagore, dok su minerali gvožđe, cink i bakar uključeni u ojačavanje kose. Ekstrakt prosa, ekstrakt pšeničnih klica i pivski kvasac obezbeđuju hidrataciju i sjaj.

Nemojte prekoračiti naznačenu dnevnu dozu. Dijetetski suplement za posebne medicinske namene nije zamena za raznovrsnu i balansiranu ishranu i zdrav stil života.

Za više informacija o Revalid komleksu za kosu obratite se vašem farmaceutu i/ili proverite informacije na pakovanju.

Naš integrisani pristup problemima sa kosom je baziran na kombinaciji Revalid kompleksa za kosu (kapsule) sa komplementarnim proizvodima za negu kose. Ako želite optimalne rezultate, kombinujte Revalid kompleks za kosu sa Revalid stimulišućim šamponom i Revalid serumom za ponovni rast kose.