REVALID PROIZVODI

Proizvedeno u Švajcarskoj, razvijeno za zdraviju kosu: Revalid vam nudi novi, holistički način rešavanja problema s kosom. Revalid proizvodi posebno su formulisani kako bi zadovoljili vaše potrebe: bilo da se radi o jačanju, prehrani, revitalizaciji, protiv peruti ili gubitku kose. Asortiman Revalid pokazao se visoko efikasnim i dobro podnošljivim tokom dermatoloških ispitivanja za sjajnu i zdravu kosu. Naš posebno formulisani sistem za negu kose nežan je prema vašoj kosi i temenu što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu.

Opadanje kose kod muškaraca

Opadanje kose

Perut

Opadanje kose kod muškaraca

Energizirajući šampon

Revalid Energizirajući šampon za muškarce sadrži novi aktivni sastojak SantEnergy, ekstrakt biljke Yerba Santa u kombinaciji sa Redensyl-om, aktivnim sastojkom koji obnavlja folikul dlake i matične ćelije. Aktivni sastojci stimulišu i osnažuju folikule dlake, štiteći ih od oksidativnog oštećenja, jačaju kosu i podstiču rast kose.

DETALJNIJE

Opadanje kose

Stimulišući šampon

Revalid stimulirajući šampon sadrži inovativni sastojak Redensyl u kombinaciji s ekstraktom Švajcarske artemisije i pantenolom za nežno čišćenje dok potiče rast kose, vlaži vlasište i jača kosu. Revalid stimulirajući šampon pruža optimalnu negu radi poboljšane upravljivosti.

DETALJNIJE

Serum za ponovni rast kose

Revalid Regrowth Serum sadrži Redensyl, patentirani aktivni sastojak iz područja regenerativnih medicinskih istraživanja, smanjuje gubitak kose i povećava gustoću kose. Ekstrakt Švajcarske artemisije i pantenol takođe deluju na vlaženje vlasišta i jačanje kose.

DETALJNIJE

Perut

Anti-Dandruff Shampoo - protiv blage i umerene peruti

RevalidAnti-Dandruff Shampoo, šampon protiv peruti, kombinuje više aktivnih sastojaka kako bi pružio efikasno i dugotrajno olakšanje od stvaranja peruti. Aktivni sastojci vraćaju prirodnu ravnotežu hidriranosti vlasišta i sprečavaju stvaranje nove peruti. Istovremeno, ekstrakt koprive, pantenol i alantoin umiruju kožu glave i ublažavaju neprijatan svrab.

DETALJNIJE

Triple Active Shampoo DS - protiv jake i uporne peruti

Revalid Triple Active Shampoo DS šampon je naše najsavremenije rešenje za seboreični dermatitis i pojačanu perut. Ova izuzetno blaga emulzija je posebno formulisana da nežno deluje na vlasište dok se efikasno bori sa osnovnim uzročnicima stvaranja peruti.

DETALJNIJE