Energizirajući šampon

Revalid Energizirajući šampon za muškarce sadrži novi aktivni sastojak SantEnergy, ekstrakt biljke Yerba Santa u kombinaciji sa Redensyl-om, aktivnim sastojkom koji obnavlja folikul dlake i matične ćelije. Aktivni sastojci stimulišu i osnažuju folikule dlake, štiteći ih od oksidativnog oštećenja, jačaju kosu i podstiču rast kose. Obogaćena formula sa ekstraktom cveta švajcarske artemisije nežno čisti i vlaži suvo teme glave i kosu i jača strukturu kose. Bez parabena, bez sulfata i bez silikona.

 

Ocena proizvoda

5(1)

AKTIVNI SASTOJCI

REDENSYL

Redensyl je patentirani aktivni sastojak iz oblasti regenerativne medicine. Mešavina patentiranih sastojaka koji deluju u sinergiji razvijena je kako bi stimulisala matične ćelije i ćelije dermalnih papilla i inicirala stimulaciju rasta kose. Redensyl naučno dokazano stimuliše rast kose smanjujući njeno opadanje.

SANTENERGY

SantEnergy je karakterističan ekstrakt bogat polifenolima iz listova biljke Yerba Santa ( sveta biljka). Listovi se tradicionalno koriste zbog svojih zdravstvenih prednosti i antioksidativne moći. SantEnergy™ ima dva načina delovanja koji se dobro dopunjuju: ima energetski efekat sličan kofeinu i snažan je antioksidans. Ovim delovanjem odlaže prerano starenje folikula dlake i štiti ćelije folikula dlake od oksidativnog oštećenja. Kao rezultat, povećava rast i gustinu kose."

ESTRAKT CVETA ARTEMISIJE IZ ŠVAJCARSKIH ALPA

Artemisija je biljka pronađena u švajcarskim Alpima poznata po svojim antioksidativnim svojstvima. Alpski farmer je tradicionalno koriste kao kućni lek za groznicu, prehladu, čak i upalu pluća, dok se u ovom slučaju koristi za zaštitu i uspostavljanje balansa na koži glave.

AJIDEW

Ajidew se koristi kao sredstvo za hidrataciju, čineći kosu jednostavnijom za oblikovanje i smanjujući pojavu letećih dlačica.

PANTENOL

Pantenol stimuliše proliferaciju dermalnih fibroblasta omogućujući pritom obnavljanje kose. Pomaže kosi da upije i zadrži vodu. Ovaj sastojak podstiče obnavljanje oštećene kose i smanjuje pojavu iskrzanih krajeva. Takođe, utiče na gustinu kose i elastičnost dlake.

NAČIN UPOTREBE

Šampon razmutite u laganu penu u rukama sa malo vode. Nežno nanesite na mokru kosu i umasirajte u kožu glave. Dobro isperite. Ponovite ako je potrebno.

Mišljenja korisnika o ovom proizvodu

5
06.02.2024

Top proizvod.

Opadanje kose kod muškaraca

Opadanje kose

Perut