Serum za ponovni rast kose

Revalid serum za ponovni rast kose sadrži inovativni, patentirani sastojak Redensyl. Redensyl pospešuje rast kose, smanjuje opadanje kose i povećava gustinu kose za 8%, odnosno stvaranje do 28’000 novih dlaka nakon 3 meseca svakodnevne primene*. Ekstrakt cveta Artemisije iz švajcarskih Alpa obezbeđuje antioksidativna esencijalna ulja koja dopunjuju efekat Redensyl-a. Amino kiseline i pantenol hidriraju kosu i suvu kožu glave i stimulišu obnavljanje ćelija kože. Bez parabena, sulfata i silikona.

 

Ocena proizvoda

5(2)

AKTIVNI SASTOJCI

REDENSYL

Redensyl je patentirani aktivni sastojak iz oblasti regenerativne medicine, za koji je dokazano da oživljava ćelije u folikulima odgovorne za rast kose. Sastoji se iz dva patentirana molekula- DHQG (dihidrokvercetin-glukozid) i EGCG2 (epigalokatehin galat- glukozid). DHQG je izolovan iz drveta ariša i on aktivira deobu matičnih ćelija folikula dlake; EGCG2 je izolovan iz lista zelenog čaja i on smanjuje inflamaciju kože glave. Redensyl naučno dokazano stimuliše rast kose smanjujući njeno opadanje. Klinička studija* je dokazala da Redensyl ima ciljani efekat na matične ćelije folikula dlake koje su zadužene za rast nove kose.

*U dvostruko slepo, placebo kontrolisanoj kliničkoj studiji pod nadzorom obučenih dermatologa, polovina od 26 muškaraca sa alopecijom (stadijum 3 do 4) između 18 i 70 godina dobila je formulu sa 3% Redensyl-a.

ESTRAKT CVETA ARTEMISIJE IZ ŠVAJCARSKIH ALPA

Artemisija je biljka poznata po svojim antioksidativnim svojstvima. Alpski farmer je tradicionalno koriste kao kućni lek za groznicu, prehladu, čak i upalu pluća, dok se u ovom slučaju koristi za zaštitu i uspostavljanje balansa na koži glave.

AJIDEW

Ajidew se koristi kao sredstvo za hidrataciju, čineći kosu jednostavnijom za oblikovanje i smanjujući pojavu letećih dlačica.

PANTENOL

Pantenol stimuliše proliferaciju dermalnih fibroblasta omogućujući pritom obnavljanje kose. Pomaže kosi da upije i zadrži vodu. Ovaj sastojak podstiče obnavljanje oštećene kose i smanjuje pojavu iskrzanih krajeva. Takođe, utiče na gustinu kose i elastičnost dlake.

NAČIN UPOTREBE

Svakodnevno nanosite 3,5ml (6-8 stiskanja) direktno na kožu glave u ugroženom području na suvu ili mokru kosu. Nežno utrljati serum u kožu glave. Ne ispirati. Kosu oblikovati na uobičajen način. Nemojte se tuširati, kupati, prati kosu ili boraviti u sauni narednih 6 sati nakon aplikacije, jer to može smanjiti efikasnost tretmana. Bočica sa 50 ml pokriva okvirno 14 dana tretmana. Obzirom da prirodni ciklus rasta kose traje između jednog i četiri meseca, savetujemo upotrebu Revalid seruma svakodnevno tokom tri do šest meseci kako biste postigli značajnije rezultate.

ČO SI MYSLIA OSTATNÍ - Mišljenja korisnika o ovom proizvodu

5
06.02.2024

Oduševljena proizvodom! Nakon potrošene prve bočice, kosa je upadljivo boljeg kvaliteta, sjajnija i vidno zdravija, a počela je i da niče mlada, nova kosa. Uzeću i šampon, da zaokružim negu.

5
06.02.2024

Odličan!

Opadanje kose kod muškaraca

Opadanje kose

Perut