Triple Active Shampoo DS - protiv jake i uporne peruti

Revalid Triple Active Shampoo DS šampon je naše najsavremenije rešenje za seboreični dermatitis i pojačanu perut. Ova izuzetno blaga emulzija je posebno formulisana da nežno deluje na vlasište dok se efikasno bori sa osnovnim uzročnicima stvaranja peruti. Naša dermatološki odobrena i jedinstvena formulacija moćnih aktivnih sastojaka obezbeđuje brze i dugotrajne rezultate i održava zdrav mikrobiom temena glave. Ne sadrži parabene, sulfate i silikone.

 

Ocena proizvoda

0(0)

AKTIVNI SASTOJCI

CRINIPAN AD
je snažan sastojak protiv peruti, posebno efiksan u borbi protiv Malassezia gljivice. Pruža značajan efekat u smanjenju peruti dok istovremeno nežno čisti kosu i vlasište.

DANDRILYS
je prirodno rešenje na bazi specifičnih saponina (jujubosides) izolovano iz kore drveta Joazeira. Uspostavlja ravnotežu mikrobioma vlasišta. Pruža brz i dugotrajan efekat protiv svrab i brzo i efikasno uklanja perut. 

Elestab 100 HP
je katjonsko antimikrobno sredstvo, rastvorljivo u vodi, sa širokim spektrom delovanja protiv bakterija i gljivica. Ima primetan dugotrajan efekat protiv ponovnog stvaranja masnoće i svraba, što ga čini posebno pogodnim za tretmane koji se ispiraju. Takođe, značajno ublažava iritiranost kože glave.

NAČIN UPOTREBE

Nežno nanesite na mokru kosu i vrhovima prstiju umasirajte u vlasište. Ostavite da deluje 2-3 minuta. Temeljno isperite. Po potrebi ponovite postupak.

Mišljenja korisnika o ovom proizvodu

Trenutno ni na voljo nobenih pripomb strank.

Opadanje kose kod muškaraca

Opadanje kose

Perut