Anti-Dandruff Shampoo - protiv blage i umerene peruti

RevalidAnti-Dandruff Shampoo, šampon protiv peruti, kombinuje više aktivnih sastojaka kako bi pružio efikasno i dugotrajno olakšanje od stvaranja peruti. Aktivni sastojci vraćaju prirodnu ravnotežu hidriranosti vlasišta i sprečavaju stvaranje nove peruti. Istovremeno, ekstrakt koprive, pantenol i alantoin umiruju kožu glave i ublažavaju neprijatan svrab. Zahvaljujući svojoj blagoj formuli, Revalid Anti Dandruff Shampoo je pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Revalid Anti-Dandruff Shampoo je pokazao izuzetna svojstva u kliničkom ispitivanju sprovedenom pod nadzorom dermatologa.

Bez parabena i silikona.

 

Ocena proizvoda

5(2)

AKTIVNI SASTOJCI

PIROKTON OLAMIN
Pirokton Olamin je inovativni sastojak koji ublažava upale vlasišta i smanjuje količinu peruti.

EKSTRAKT KOPRIVE
Ekstrakt koprive ima široku primenu u tretmanima lekovitim biljem i svojim svojstvima reguliše izlučivanje sebuma.

UNDECILENSKA KISELINA
Undecilenska kiselina ima prirodna antifungalna svojstva i usporava stvaranje Malassezia gljivica, ublažavajući svrab i iritaciju vlasišta.

PANTENOL
Pokazalo se da pantenol stimuliše proliferaciju dermalnih fibroblasta i ubrzava obnavljanje ćelija. Takođe, pomaže kosi da apsorbuje i zadrži vlagu. Kao takav, ovaj sastojak može pomoći u regeneraciji oštećene kose i smanjenju ispucanih vrhova, kao i povećanju volumena i čvrstoće kose.

ALANTOIN
Alantoin umiruje vlasište i podstiče stvaranje ćelija, poboljšavajući regeneraciju kože glave.

NAČIN UPOTREBE

Nanesite malu količinu Revalid Anti-Dandruff Shampoo na dlan. Šampon pomešajte sa malo vode i napravite laganu penu. Nanesite na mokru kosu i vrhovima prstiju nežno umasirajte u vlasište. Temeljno isperite. Po potrebi ponovite postupak.

Mišljenja korisnika o ovom proizvodu

5
20.10.2023

Sjajan proizvod

5
20.10.2023

Ne mogu da zamislim svoju kosu bez njega. Već posle nekoliko pranja perut značajno smanjena, a svrab nestao

Opadanje kose kod muškaraca

Opadanje kose

Perut