STIMULIŠUĆI ŠAMPON

Revalid stimulišući šampon sadrži Redensyl, inovativni sastojak, za koji je dokazano da oživljava ćelije u folikulima odgovorne za rast kose. Sastoji se iz dva patentirana molekula- DHQG, izolovan iz drveta ariša i EGCG2 pronađenim u listu zelenog čaja, u kombinaciji sa cinkom i amino kiselinom glicin. Ekstrakt švajcarske Artemisije i pantenol omogućavaju nežno čišćenje obezbeđujući pritom hidrataciju i jačanje. Revalid stimulišući šampon obezbeđuje optimalnu negu i stvara uslove za tretman protiv opadanja kose Revalid serumom za ponovni rast kose. Bez parabena, sulfata i silikona.

 

X

BUY REVALID ONLINE

You can buy Revalid® products online from the following pharmacies

AKTIVNI SASTOJCI

REDENSYL

Redensyl je patentirani aktivni sastojak iz oblasti regenerativne medicine. Mešavina patentiranih sastojaka koji deluju u sinergiji razvijena je kako bi stimulisala matične ćelije i ćelije dermalnih papilla i inicirala stimulaciju rasta kose. Redensyl naučno dokazano stimuliše rast kose smanjujući njeno opadanje.

ESTRAKT CVETA ARTEMISIJE IZ ŠVAJCARSKIH ALPA

Artemisija je biljka pronađena u švajcarskim Alpima poznata po svojim antioksidativnim svojstvima. Alpski farmer je tradicionalno koriste kao kućni lek za groznicu, prehladu, čak i upalu pluća, dok se u ovom slučaju koristi za zaštitu i uspostavljanje balansa na koži glave.

AJIDEW

Ajidew se koristi kao sredstvo za hidrataciju, čineći kosu jednostavnijom za oblikovanje i smanjujući pojavu letećih dlačica.

PANTENOL

Pantenol stimuliše proliferaciju dermalnih fibroblasta omogućujući pritom obnavljanje kose. Pomaže kosi da upije i zadrži vodu. Ovaj sastojak podstiče obnavljanje oštećene kose i smanjuje pojavu iskrzanih krajeva. Takođe, utiče na gustinu kose i elastičnost dlake.

TOKOFERIL NIKOTINAT (VITAMIN E)

Tokoferil nikotinat ili vitamin E je prirodni antioksidans, poznat po svojim hidratantnim svojstvima.

NAČIN UPOTREBE

Nanesite malu količinu Revalid stimulišućeg šampona na dlan vaše ruke. Napravite laganu penu sa malo vode. Nežno nanesite na mokru kosu i masirajte kožu glave vrhovima prstiju. Ostavite da šampon deluje 60 sekundi. Isperite kosu. Ponovite postupak ako je potrebno. Kompletirajte tretman protiv opadanja kose Revalid serumom za ponovni rast kose.