Mediji

SISTEM PROTIV GUBITKA KOSE JE SADA KOMPLETIRAN!

 

Revalid sistem protiv opadanja kose sada je kompletiran!
Proizveden u Švajcarskoj, Revalid sistem protiv opadanja kose se sastoji od potpuno novog Revalid stimulišućeg šampona i Revalid seruma za ponovni rast kose. I šampon i serum sadrže inovativni aktivni sastojak Redensyl. Ovaj najsavremeniji sastojak predstavlja kombinaciju patentiranih molekula, razvijenih da ožive ćelije u folikulima kose. Izolovani iz drveta ariša i listova zelenog čaja, ovi molekuli su kombinovani sa cinkom i aminokiselinom glicinom. Ova inovativna kombinacija služi za podsticanje pokretanja novih ciklusa rasta kose, dok neguje i jača kosu od korena.

Bolje je zajedno
Revalid stimulišući šampon je formulisan sa ekstraktom švajcarske artemizije i pantenolom, tako da ne samo da nežno čisti kosu i kožu glave, već obezbeđuje i neophodnu vlagu i hidrataciju za kosu, jačajući strukturu kose. Na taj način kosa dobija potrebnu negu i u optimalnom je stanju za tretman Revalid serumom za ponovni rast, koji se može naneti direktno nakon pranja na mokru ili suvu kosu.

Primetno poboljšanje kod većine volontera
Istraživanjima iz oblasti regenerativne medicine pokazano je da Redensyl povećava gustinu kose za 8%* – što odgovara 28.000 novih dlaka nakon tri meseca svakodnevne upotrebe. Nakon 84 dana, većina volontera prijavila je primetno poboljšanje kod problema gubitka kose i rekla da će sami kupiti proizvode.
*U dvostruko slepom, placebom kontrolisanom kliničkom ispitivanju pod nadzorom obučenih dermatologa, rađenom sa 3% Redensyl-om

O REVALIDU
Revalid brend razvijen je 1992. godine u Švajcarskoj specijalno za holističku negu kose i sprečavanje njenog opadanja. Stvoreni od strane eksperata sa ciljem da kosu učine zdravijom i snažnijom, visokokvalitetni Revalid proizvodi su specifično formulisani da zadovolje  svačije potrebe. Svi proizvodi  su dermatološki testirani i proizvedeni u Švajcarskoj. Za više informacija posetite sajt revalid.rs.

O KOMPANIJI EWOPHARMA
Ewopharma AG, sa sedištem u Šafhauzenu (Švajcarska) je inovativni partner za marketing farmaceutskih proizvoda u srednjoj i  istočnoj Evropi. Sa preko 60 godina prisustva u regionu, Ewopharma ima opsežno znanje o ovim tržištima i uživa privilegovan položaj u svojoj oblasti. Kompanija zapošljava više od 320 visokokvalifikovanih radnika u 15 zemalja. www.ewopharma.rs