Mediji

REVALID ENERGIZING ŠAMPON ZA MUŠKARCE

 

Više energije za folikule kose muškaraca
Doviđenja gubitku kose, zdravo jakoj i zdravoj kosi. Nova energija za folikule kose kod muškaraca: zdravo vlasište i koren osnova su zdrave kose. Kosa je stalno izložena egzogenom i endogenom stresu. Zbog toga je važno zaštititi je i podržati u njenom korenu. Kako to možemo učiniti? Obezbeđivanjem nove energije folikulima dlake - delu kose najsklonijem promenama, čijom podrškom podstičemo rast cele kose.
Dva eksperta za borbu protiv gubitka kose
Novi Energizing šampon za muškarce od Revalida predstavlja inovativnu kombinaciju dva moćna aktivna sastojka : SantEnergy i Redensyl. Aktivni sastojci stimulišu i jačaju folikule kose, štite ih od oksidativnog oštećenja i podstiču rast kose. Formula obogaćena ekstraktom cvetom švajcarske Artemisie nežno čisti i vlaži suvo teme glave i jača strukturu dlake. Prirodno i efikasno. Ovaj šampon posebno formulisan za muškarce biće dostupan u apotekama od proleća 2023. godine.

SantEnergy: Jedinstveni dvostruki način delovanja
SantEnergy je ekstrakt izolovan iz nadzemnih delova biljke Yerba Santa, koji je poznat po svojim antioksidativnim svojstvima i povoljnim uticajem na zdravlje. SantEnergy ima dva glavna svojstva: istovremeno je jak antioksidant i ima energizujući i stimulativni efekat uporediv sa efektom čistog kofeina. Optimalno štiti folikule dlake od spoljašnjeg i unutrašnjeg  oštećenja i odlaže njihovo prerano starenje. Istovremeno podstiče rast kose i povećava njenu gustinu.

Redendyl: Stimulator rasta kose
Redensyl je aktivni sastojak koji predstavlja kombinaciju dva patentirana molekula izolovana iz drveta arišai listova zelenog čaja. Reaktivira folikule kose i istovremeno podstiče metabolizam i aktivira matične ćelije folikula dlake - naučno dokazano stimuliše rast kose, istovremeno smanjujući opadanje kose.

O REVALIDU
Revalid brend razvijen je 1992. godine u Švajcarskoj specijalno za holističku negu kose i sprečavanje njenog opadanja. Stvoreni od strane eksperata sa ciljem da kosu učine zdravijom i snažnijom, visokokvalitetni Revalid proizvodi su specifično formulisani da zadovolje  svačije potrebe. Svi proizvodi  su dermatološki testirani i proizvedeni u Švajcarskoj. Za više informacija posetite sajt revalid.rs.

O KOMPANIJI EWOPHARMA
Ewopharma AG, sa sedištem u Šafhauzenu (Švajcarska) je inovativni partner za marketing farmaceutskih proizvoda u srednjoj i  istočnoj Evropi. Sa preko 60 godina prisustva u regionu, Ewopharma ima opsežno znanje o ovim tržištima i uživa privilegovan položaj u svojoj oblasti. Kompanija zapošljava više od 320 visokokvalifikovanih radnika u 15 zemalja. www.ewopharma.rs"