Mediji

INOVACIJA U BORBI PROTIV OPADANJA KOSE

 

Podsticanje rasta kose pomoću Revalid seruma sa Redensyl-om proizvedenim u Švajcarskoj
Revalid serum za ponovni rast sadrži inovativni aktivni sastojak Redensyl, uz potpuno odsustvo parabena, silikona i sulfata. Redensyl se sastoji od dva patentirana molekula dobijena iz drveta ariša i listova zelenog čaja, kao i poznatih supstanci koje podržavaju folikule dlake. Aktivira matične ćelije i povećava metabolizam ćelija koje proizvode keratin. Folikuli dlake su nahranjeni, što podstiče pokretanje novih ciklusa rasta kose. Cink i aminokiselina glicin obezbeđuju vitalnu ishranu za stvaranje jače vlasi kose i obnavljanje rasta kose.

Do 28.000 novih dlaka nakon 3 meseca svakodnevne upotrebe
Koncentrovani Redensyl (3%) u Revalid serumu za ponovni rast kose, u kombinaciji sa esencijalnim uljima iz švajcarske alpske biljke Artemisia rezultira odličnom reaktivacijom rasta kose i poboljšava zdravlje korena kose, dok neguje i hidrira suvo vlasište i kosu. Kliničko ispitivanje je pokazalo povećanje gustine kose za 8%, što odgovara rezultatu do 28.000 novih dlaka nakon 3 meseca svakodnevne upotrebe. Nakon samo 84 dana, većina volontera (preko 70%) bila je zadovoljna Redensyl-om i kupila bi odgovarajuće proizvode.

„Ova proizvodna inovacija predstavlja najviši nivo najsavremenije nege kose i tretmana protiv opadanja kose i predstavlja švajcarsku izvrsnost u pogledu kvaliteta i sofisticiranosti“, kaže Edina Kulcsár, Vice Miss World 2014 i Internacionalni brend ambasador Revalid Swiss Hair Care .

O REVALIDU
Revalid brend razvijen je 1992. godine u Švajcarskoj specijalno za holističku negu kose i sprečavanje njenog opadanja. Stvoreni od strane eksperata sa ciljem da kosu učine zdravijom i snažnijom, visokokvalitetni Revalid proizvodi su specifično formulisani da zadovolje  svačije potrebe. Svi proizvodi  su dermatološki testirani i proizvedeni u Švajcarskoj. Za više informacija posetite sajt revalid.rs.

O KOMPANIJI EWOPHARMA
Ewopharma AG, sa sedištem u Šafhauzenu (Švajcarska) je inovativni partner za marketing farmaceutskih proizvoda u srednjoj i  istočnoj Evropi. Sa preko 60 godina prisustva u regionu, Ewopharma ima opsežno znanje o ovim tržištima i uživa privilegovan položaj u svojoj oblasti. Kompanija zapošljava više od 320 visokokvalifikovanih radnika u 15 zemalja. www.ewopharma.rs"