REVALID PROIZVODI

Proizvedeno u Švajcarskoj, razvijeno za zdraviju kosu: Revalid vam nudi novi, holistički način rešavanja problema s kosom. Revalid proizvodi posebno su formulisani kako bi zadovoljili vaše potrebe: bilo da se radi o jačanju, prehrani, revitalizaciji, protiv peruti ili gubitku kose. Asortiman Revalid pokazao se visoko efikasnim i dobro podnošljivim tokom dermatoloških ispitivanja za sjajnu i zdravu kosu. Naš posebno formulisani sistem za negu kose nežan je prema vašoj kosi i temenu što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu.

GUBITAK KOSE

REVALID STIMULIŠUĆI ŠAMPON

Revalid stimulirajući šampon sadrži inovativni sastojak Redensyl u kombinaciji s ekstraktom Švajcarske artemisije i pantenolom za nežno čišćenje dok potiče rast kose, vlaži vlasište i jača kosu. Revalid stimulirajući šampon pruža optimalnu negu radi poboljšane upravljivosti.

DETALJNIJE

Revalid SERUM ZA PONOVNI RAST KOSE

Revalid Regrowth Serum sadrži Redensyl, patentirani aktivni sastojak iz područja regenerativnih medicinskih istraživanja, smanjuje gubitak kose i povećava gustoću kose. Ekstrakt Švajcarske artemisije i pantenol takođe deluju na vlaženje vlasišta i jačanje kose.

DETALJNIJE